Header Ads

Harry Potter Fan Filmi Karşınızda: Severus Snape ve Gençliği


Hepimiz, Severus Snape’in, James Potter’dan neden bu kadar nefret ettiğini merak ettik. Ölüm Yadigarları 2’de ise ‘neden nefret ediyor?’ sorumuz cevap buldu. Fakat bu sefer Severus Snape and the Marauders bize olayın hiç bilmediğimiz kısmı olan ‘başlangıcı’ anlatıyor. Harry Potter fan filmi karşınızda: Severus Snape ve gençliği!
Severus Snape and the Marauders, yönetmenliğini ve senaristliğini Justin Zagri’nin yaptığı, Warner Bros. ve J.K. Rowling ile hiçbir bağı olmayan tamamen Harry Potter fanları tarafından, Harry Potter fanları  için yapılmış 25 dakikalık bir kısa film. Film, James Potter, Sirius Black, Remus Lupin ve Peter Pettigrew’un Hogwarts’dan mezun olmalarını kutlamak için gittikleri barda Severus Snape ile karşılaşmaları ve onun gelecekte çıkacak savaşta hangi tarafta olduğunu öğrenmek adına bir şeyler yapmaya karar vermeleri ile başlıyor ve Snape’in tarafını nasıl seçtiğini anlatıyor.
JAMES POTTER’A BAKIŞIMIZ DEĞİŞİYOR
Harry Potter serisi boyunca hepimiz Snape’e haksızlıklar yaptık, Dumbledore’u isteyerek ve diğer taraf istediği için öldürdü, Voldemort’un tarafında ve Harry’den nefret ediyor sandık fakat Ölüm Yadigarları 2’yi izledikten sonra bu yaptığımız haksızlıklardan dolayı ona sarılarak özür dilemek istedik. Bu filmde de Snape’e karşı yine aynı duyguları hissediyoruz fakat film serinin bize daha önce göstermemiş olduğu bir şey gösteriyor, James Potter’ın kişiliğini! Warner Bros. gibi dev bir şirketten sonra fan yapımı bir film çekmek büyük bir cesaret ister. Neticede Warner Bros.’un çıtası ‘biraz’ yüksek ve biz Harry Potter’ı izlerken o çıtaya alıştık.  Fakat Justin Zagri bu çıtayı yakalamış gibi duruyor. Severus Snape and the Marauders bizi oyunculuk, senaryo ve çekimler bakımından oldukça tatmin etti.

[youtube src="EmsntGGjxiw"/]

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.