Header Ads

Kingsman’in Devam Filmi Hakkında Detaylar Ortaya Çıkıyor!


2015’te gösterime giren ajan filmleri arasında kuşkusuz en dikkat çekeni olan Kingsman: The Secret Service’in devam filmi hakkında bazı detaylar ortaya çıktı. 2017 yazında gösterime girmesi planlanan filmin adı Kingsman: The Golden Circle olacak.
Kingsman: The Secret Service çok fazla göze batmadan 2015 yılının başlarında vizyona girdiğinde bu kadar büyük kitlelere ulaşıp konuşulacağı belki de tahmin edilmiyordu. Fakat kadrosundaki büyük yıldızlar, naif göndermeler, alışılmışın dışındaki çekimler, bir ajan filmine uymayan müzikler ve renkler ile film izleyicinin gönlünde taht kurmayı başardı. Film çok beğenilince ve gişede önemli bir başarı elde edince devamının gelmesi de kaçınılmaz oldu.
Kingsman: The Golden Circle 2017’de Vizyonda!
2017’nin yazında gösterime gireceği daha önceden bildirilen Kingsman’in devam filmi ile ilgili birçok konu net değildi. Ancak Empire Dergisi’nin son sayısında, ilk filmin yönetmeni Matthew Vaughntarafından film ile ilgili birkaç detay paylaşıldı. Dergide yer alan bilgiye göre yeni filmin adıKingsman: The Golden Circle olacak ve bu film, ilk filmin Britanya kokan havası yerine daha uluslararası bir atmosferde geçecek.
İlk filmde hikayenin odağındaki karakter olan sokaklardan çıkarak ajanlık yapmaya başlayan Gary “Eggsy” Unwin’i canlandıran Taron Egerton ile üst düzey bir ajanı canlandıran Mark Strong devam filminde de olacaklar. Fakat ilk filmde peltek bir cani olan Richmond Valentine’ı oynayan Samuel L. Jackson‘ı bu filmde göremeyeceğiz. Filmde olup olmayacağı merak uyandıran, ilk filmin Bondvari tavırlı ajanı Colin Firth‘ü ise birkaç sahnede görebiliriz.
Kingsman’in Devam Filmi The Golden Circle’da Julianne Moore da Rol Alacak
İlk filmin hem yönetmenliğini yapan hem de senaryosuna destek olan Matthew Vaughn, ilk filmde de beraber çalıştıkları Jane Goldman ve filmin uyarlandığı çizgiromanın da yaratıcıları olan Dave Gibbons ve Mark Millar ile yeni film için çalışmaları sürdürdüklerini söyledi. Bu ekibin elinden çıkacak Kingsman: The Golden Circle’da Samuel L. Jackson’dan bayrağı devralıp ana kötü karakteri oynayacak isim ise Julianne Moore olacak. Poppy adlı karaktere can verecek Julianne Moore ile birlikte filme Halle Berry‘nin de katılacağı ve kendisinin Ginger adında bir karakteri oynayacağı bildirildi.
Özellikle Julianne Moore’un performansı ve Halle Berry’nin katılımı film ile ilgili büyük merak uyandırıyor ama vizyon tarihine daha uzun bir süre olmasından dolayı galiba bir süre boyunca bu bilgiler ile yetinmek zorunda kalacağız.

[youtube src="ScEeYojn5G0"/]

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.