Header Ads

Robert Kirkman Walking Dead’de Ölecek Olan Karakterleri Listeledi!


Robert Kirkman sevilen karakterleri öldürmekten çekinmediğini kanıtlayarak bu ününü kazandı. Popüler dizisi The Walking Dead, karakterlerin hiçbir zaman güvende olmayacağını gösteriyor. Altıncı sezon ana karakterler için rahat geçse de, Kirkman son açıklamalarında, bir sürü ölümün bizi beklediğine değindi.
Kirkman, yakın zamanda yapılan Soru-Cevap etkinliğinde, er ya da geç Rick Grimes’ın da öleceğini söyledi. Hawai Comic Con’da, genç bir hayran mikrofonu alıp, The Walking Dead bitmeden tam olarak kimlerin ve kaç kişinin öleceğini sordu. Kirkman ise hiçbir şey gizlemedi.
Kirkman, sevilen diğer karakterlerin ölümlerini söylemeden önce, “Rick, Carl, Michonne,” diye başladı. “Zamanla, Daryl Dixon da ölecek. Abraham, Jesus, Rosita. Rosita çizgi romanda zaten çoktan öldü.” diye bitidi. Kirkman, şaşkına dönen genç hayranını alkışlayıp “İyi soruydu” diyerek tebrik etti ve açıklamasını bitirdi.
Kirkman, olası karakter ölümlerinden bahsederken “er geç hepimiz öleceğiz” ideolojisini kullanıyor olabilir fakat aynı zamanda The Walking Dead’in sonunu çoktan planladığını da söylemeden geçmiyor. Dizinin mutlu anları ya da mutlu sonları esas almadığını, yani bütün Grimes ailesini bile zombi olarak etrafta gezinirken görebileceğimizin mümkün olduğuna değiniyor.
The Walking Dead yedinci sezon Ekim ayında izleyicileriyle buluşacak!

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.