Header Ads

KAÇIRILMAMASI GEREKEN 12 GAME OF THRONES ÜRÜNÜ


Altıncı sezon hazırlıklarınızı tamamlayın.

Game of Thrones takipçilerini tatlı bir heyecan sarmış durumda. Bunun sebebi tabii ki Game of Thrones'un altıncı sezonunun bu Pazar gecesi sevenleriyle buluşacak olması.
Bildiğiniz gibi A Song of Ice and Fire adlı romanın televizyon uyarlaması olan Game of Thrones, kitapları beşinci sezonla birlikte geride bıraktı. Bu da artık diziyle ilgili "Spoiler" bilgiler gelemeyeceği ve sezonu hiç heyecan kaybı yaşamadan izleyebileceğimiz anlamına geliyor.
Eğer Game of Thrones'a bu kadar bağlı bir insansanız, o zaman aşağıda sizler için listelediğimiz 12 ürünü de kaçırmamanız gerektiğini gördüğünüz anda anlayacaksınız demektir.

Game of Thrones Sevimli Karakterler Seramik Kupa

Game of Thrones izlerken yanında kahve ya da çay içmeden olmaz diyenlerdenseniz, üzeri düz Stark ya da Lannister ailesi logolarıyla kaplı sıkıcı kupaları görmek istemiyorsanız, sevimli mi sevimli Game of Thrones karakter çizimleriyle dolu bu kupaya göz atmak isteyebilirsiniz.

Game of Thrones Dörtlü Kupa Seti

Aile logolarından sıkılmam, daha sade tasarımlar benim hoşuma gidiyor diyenlerdenseniz endişelenmeyin, sizler için de müthiş bir dörtlü kupa setimiz var.
Üzerinde yine ailelerin logolarının yer aldığı bu set ile birlikte tek tek kupa seçimi yapmak zorunda kalmayacaksınız. Hem de ekonomik açıdan da rahatlamış olacaksınız.

Game of Thrones Aile Logolu Cam Bardak

Game of Thrones izlerken tek içeceğiniz şey çay ya da kahve olmayabilir tabii. Aşağıda Lannister logosuyla gördüğünüz bu cam bardakla soğuk içeceklerinizi klas bir şekilde yudumlayabilirsiniz.
Bu cam bardaklar HBO lisanslı olarak üretiliyor ve neredeyse tüm ailelerin logolarının yer aldığı seçenekleri de mevcut.

Game Of Thrones Doğal Taş Bardak Altlığı

Eh, kupayı ya da bardağınızı aldınız ama bunları koyacak bir yere de ihtiyacınız var değil mi? Yoksa sehpanızın ya da çalışma masanızın çeşitli sıvılarla kirlenmesini mi istiyorsunuz?
Bu sorunun yanıtının "Hayır" olduğuna eminiz. Bu yüzden de üzerinde Game of Thrones'da tahta oturmak isteyen tüm ailelerin logolarının yer aldığı, doğal taşlardan üretilmiş bu bardak altlığını sizler için seçtik.

Game of Thrones Manyetik Kitap Ayracı

Hatırlarsanız yazının başlarında Game of Thrones serisi artık romanların önüne geçti ve "Spoiler" yeme şansımız kalmadı demiştik.
Fakat kitapları da baştan sona okumak isteyenleri de unutmadık tabii ki. Bu manyetik kitap ayraçlarıyla hem kitaplarınızda kaldığınız yerleri sayfalara zarar vermeden hatırlayabilecek, isterseniz de metal yüzeylere yapışma özelliği sayesinde dekoratif olarak kullanabileceksiniz.

Game of Thrones Sigara Tabakası

Eğer sigara içiyorsanız, yanınızda paket taşımayı sevmiyor olabilirsiniz. Çirkin görüntüleri ve cepte kapladığı anlamsız yer sebebiyle rahatsız edici oldukları kesin.
Bu sorunun çözümü ise ancak sigara tabakalarıyla olabiliyor. Eh, bu kadar konuşup da Game of Thrones hayranlarına yakışır bir seçenek bulmasak olmazdı.

Game of Thrones 5. Sezon Blu-Ray

Game of Thrones'u televizyondan izlemenin keyfi başka. Fakat araya giren reklamlar ve kesintiler sebebiyle canınız sıkılıyor olabilir. Ya da bunların hiçbiri değil, yalnızca dizinin beşinci sezonunu baştan sona tekrar izlemek istiyor olabilirsiniz.
O zaman yapmanız gereken şey Game of Thrones'un beşinci sezonunu Blu-Ray olarak satın almak ve ardından da gözlerinizin görebileceği en yüksek kalite seçeneklerinden biriyle beşinci sezonu tekrar izlemek.
Malum, dizinin en güzel sezonlarından biriydi ve tekrar tekrar izlemek istemek en doğal hakkımız olsa gerek.

Ned Stark ve Demir Taht Posteri

Stark ailesinin temel direği, adam gibi adam Ned Stark'ı kim unutabilir ki?
Evet poster olarak satın alınabilecek bir sürü seçenek var ama Ned Stark'ın kalbimizdeki yeri apayrı. Bu yüzden de 32x45 boyutunda ve kendisini hiç istemediği Demir Taht'ta otururken gördüğümüz bu poster evinizin duvarlarını şenlendirmeli diye düşünüyoruz.

King's Hand - Kral'ın Eli Broşu

Gerçekten de Kral'ın Eli görevini üstlenmeniz istense ne tepki verirdiniz? Kabul eder miydiniz? Bu kadar entrikanın döndüğü bir ortamda bu görevi üstlenmek bir hayli yürek istese gerek.
Yine de bu görevi gerçekten de üstlenmeden, üstlenmiş gibi yapmak mümkün. Çünkü Kral'ın Eli'ne takılan rozeti satın alabilir ve kendinizi bir kralın sağ kolu gibi görebilirsiniz.

Game of Thrones - Winter is Coming Anahtarlık

Anahtarlarınızı standart anahtarlıklarda tutmaktan sıkılmanız bir hayli yüksek bir ihtimal. Bunun önüne geçmeniz ise tabii ki hangi aileye bağlı olduğunuzu gösteren bir anahtarlık kullanmak ile mümkün olabilir.
Aşağıdaki anahtarlık Stark ailesine ait ama farklı seçenekler de mevcut tabii. Tercih tamamen sizin diyebiliriz kısacası.

Game of Thrones - Iron Throne Replikası

Demir Taht'a oturmak kolay iş değil. Bunu denerken ya başarılı olursunuz ya da ölürsünüz.
Fakat bu kadar zahmete girmeye gerek kalmadan, 18cm boyutundaki bu replikayı satın alarak bütün sorunlarınızı çözebilirsiniz.
Evinizin baş köşesinde durması gereken gerçekten güzel bir figür olduğunu söylememiz gerek.

Game of Thrones - White Walkers T-Shirt

Aslına bakarsanız kaç maddedir sürekli olarak ailelerden ve iyilikten bahsediyoruz ama gelin görün ki işin bir de "Kötü" tarafı var diyebiliriz.
Bu yüzden aslında sonsuz t-shirt seçeneklerine sahip olsak da, ilgimizi en çok çeken seçeneklerden biri de White Walkers'ı kral olarak lanse eden bu müthiş t-shirt.

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.