Header Ads

DANİEL CRAİG 99 MİLYON DOLARLIK BOND KONTRATINI REDDETTİ


Sinema tarihinde bugün eşine az rastlanan bir olay gerçekleşti diyebiliriz. 2005 yılında Casino Royale filmiyle James Bond rolüne bürünen ve sarışın Bond olarak bilinen Daniel Craig, bir daha Bond olmamakta epey kararlı.
Spectre filminin hemen ardından bir daha Bond olmayacağını belirten Daniel Craig, bileklerimi keserim de Bond olmam demişti. Yaşadığı bazı sağlık sorunları yüzünden böyle konuştuğu belirtilen ve Bond çekimlerinde epey zorlandığı söylenen Daniel Craig, daha sonrasına bir daha Bond olursam bilin ki para için olmuşumdur diyerek bir anlamda açık kapı bırakmıştı.
Bond'un yapımcısı MGM, bu açık kapıyı kullanmak isteyerek Daniel Craig'e tabiri caizse reddedemeyeceği bir teklif sundu. Ancak Craig, kimsenin kolay kolay geri çeviremeyeceği teklifi elinin tersiyle itti.
Kontrata göre MGM, Daniel Craig'e 2 yeni Bond filmi için 99 milyon dolar garanti para, filmin gişesinden ekstra pay, ortak yapımcı olarak filmde yer alma imkanı sundu. Bu da film başına en az 50 milyon dolar, alacağı paya göre bunu 60-70 milyona çıkarma imkanı sunuyordu. Ancak Daniel Craig şu an için kabul etmemekte ısrarlı.
Daniel Craig olmazsa kimin Bond rolünü üstleneceği sorusu ise şu sıralar yeniden gündeme geldi. Idris Elba ve Tom Hiddleston ön plana çıkan isimler. Yeni Bond'un 2018 yılında gelmesi bekleniyor.

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.