Header Ads

HITMAN'E İŞİNİN EHLİ SUİKASTÇILAR İÇİN YENİ BİR MOD EKLENİYOR


Hitman'e yarından itibaren eklenecek yeni bir modla işler iyice ciddileşecek, işinin hakkını verebilen suikastçılar öne çıkacak.
Elusive Target isimli modla birlikte oyuna sadece belirli zaman aralıklarında ortaya çıkan hedefler eklenecek. İşin önemli kısmı ise bu hedeflerin hiçbir şekilde işaretlenmemiş olmaları, haklarında oldukça sınırlı bilgiye sahip olmanız ve bu iş için sadece tek bir hakka sahip olmanız!
Bahsi geçen Elusive Target'lerin ilki oyuna yarın eklenecek. Episode One - Paris bölümünde ortaya çıkacak hedef için belirli bir saat ise verilmedi.
Elusive Target modunda dikkat etmeniz gereken noktalar ise şöyle olacak:
  • Elusive Target'ler sadece belirli bir zaman aralığında ortaya çıkacaklar. İlk hedefiniz için verilen süre 48 saat olacak.
  • Hedef hakkında sınırlı bilgiye sahip olacaksınız.
  • Bu moddaki hedefleri belirlemek için başvurabileceğiniz özel bir yol olmayacak ya da kendileri haritada belirmeyecek. Elinizdeki bilgilere ve sezgilerinize güvenerek onu kendiniz bulmalısınız.
  • Hedefinizi ortadan kaldırmak için harekete geçerken bunu planlı şekilde yapsanız iyi olur. Çünkü tek bir şansınız olacak ve hedefiniz sadece bir kere ölebilecek.
  • Görev esnasında ölürseniz ikinci bir şansınız olmayacak.
  • Süreniz biterse ya da başarısız olursanız şansınıza küsün. Çünkü iş işten geçmiş olacak.
Elusive Target modu ile ileride oyuna yine bu belirsiz hedeflerden eklenecek, fakat bir sonraki hedefte bu seferkinde olduğu gibi önceden uyarı beklemeyin. Bu yüzden şansınızı iyi kullanın ve moda bir önce alışın derim.

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.