Header Ads

TRANSFORMERS: THE LAST KNİGHT DUYURULDU


TRANSFORMERS: THE LAST KNİGHT DUYURULDU

Michael Bay'in beşinci kez yönetmen koltunda oturacağı Transformers serisinin yeni filmi olan ve Transformers 5 olarak anılan filmin resmi adı belli oldu. Paramount Pictures, yeni filmin adının Transformers: The Last Knight olduğunu duyurdu.
Transformers serisinin Instagram hesabından paylaşılan bir videoda hem filmin adı gösterildi, hem de filmin çekimlerinin Haziran 2016'da, yani önümüzdeki ay başlanacağı açıklandı.
Transformers: The Last Knight'ın vizyon tarihi ise tam bir yıl sonra; 23 Haziran 2017. Michael Bay tarafından yönetilecek olan filmde başrol olarak Transformers 4'te ekibe katılan Mark Wahlberg yer alacak. Wahlberg, Cade Yeager karakteriyle tekrar karşımıza çıkacak.
Filmin çekimleri 6 Haziran'da Detroit'te başlayacak. Filmde kadın oyuncu başrolü ise Isabela Moner'e verilmiş. Film serisi epey eleştirilse de gişede her zaman çok yüksek kazanç sağlamayı başarıyor. Serinin son filmi de yine bolca patlamaya sahne olacaktır. Bu arada Jean Dujardin isminin de filmle anıldığını belirtelim. Henüz resmi bir anlaşma yok.

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.