Header Ads

Fox, Yeni Bir Fantastic Four Filmi Yapmak İstiyor!


10 Yıl önce çekilen Fantastic Four filmlerinin hem eleştiri anlamında hem de gişede başarısız olmasından sonra Fox uzun süre bu seriye bir daha dokunmak istemedi. Yıllar sonra ise eğer film çekmezlerse hakların Marvel’a döneceğini hatırladıklarından aceleyle bir şeyler çektiler. Cast saçmaydı, senaryo saçmaydı, efektler olmamıştı. Kısacası filmin elle tutulur bir yanı bulunmuyordu. Bütçesinin yarısını bile zor çıkaran film eleştirel anlamda o kadar çok yerden yere vuruldu ki 2015’in en kötü filmi bile seçildi. Fox’un eziyetleri Fanstastic Four’u çizgi romanda da vurdu ve Marvel ekibi dağıtmakla yetinmeyip neredeyse üyelerini bile ortadan kaldırmaya çalıştı. Bir arada çıkan X-Men’in TV hakları karşılığında Fantastic Four’un Marvel’a döneceği söylentileri ise ne yazık ki boş çıkınca hepimizin ümitleri tükendi. Oysa ki The Thing’in üyesi olduğu bir Avengers, Tony ve Hank ile kafa kafaya vermiş bir Reed görmek çok güzel olabilirdi.
6
Ne olursa olsun şimdi dönmese bile gelecek yıllarda Marvel’a döneceğine kesin gözüyle baktığımız seri için maalesef Fox’un halen planları bulunuyormuş. Kötü haber daha önceki X-Men ve Fantastic Four filmlerinde yapımcılık koltuğunda bulunan Simon Kinberg’den geldi. Konuyla ilgili röportaj veren Kinberg; ”İyi bir film yapamadık. Bütün dünya aynı görüşte ve sanırım haklılar. Herkes her zaman harika filmler yapamaz. Aslında film için çok iyi hazırlanmıştık, her şeyi düşünmüştük. Ama bir çok hata yaptık ve başarısız olduk. Yine de bu hatalardan ders çıkardık ve bunları tekrarlamayacağız. Yeni bir Fantastic Four filmi çekmek istiyoruz. Oyuncu kadrosunu gerçekten seviyorum, bunu onlarla yapabiliriz. Fantastic Four çizgi romanlarını neredeyse X-Men kadar seviyorum. Bu kez ekibin gerçek doğasını yansıtacağız ve bu X-Men filmlerinden farklı olacak. Filmin daha ışıltılı, eğlenceli ve iyimser olmasını hedefliyoruz.”  açıklamasında bulundu.
Fox’un kolay kolay Fantastic Four’u bırakmayacağı çok açık. O kötü oyuncu kadrosuyla devam etme niyetinde oldukları da çok belli. Bari X-Men ile aynı evrende yapsalar da bir kaç mutant ile filmi kurtarmaya çalışsalar. Ama ne yazık ki bunu şimdilik düşündüklerini de zannetmiyorum.

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.