Header Ads

Alexandra Shipp, Storm/Black Panther Filmi İstiyor!


Marvel’ın zamanında film haklarını başka şirketlere satması bugünlerde görebileceğimiz muhteşem filmlerin de önüne geçmiş durumda. Genel olaylar içerisindeki katılımı bir yana koyarsak yapılabilecek ikili filmler ile ortaya çok güzel projelerden konabilirdi. Bunun en potansiyel vaat eden örneklerinden biri Storm/Black Panther filmi. Çizgi romanlarda evli olan çiftin kelimenin tam anlamıyla fırtınalı bir ilişkileri bulunuyor. Tartışmalar, kavgalar aralarında hiç eksik olmazken özellikle X-Men vs Avengers, Civil War tarzı kahramanların birbirine düştüğü hikayelerde bu ikisini farklı taraflara koyup birbiriyle dövüştürmek yazarların en sevdiği kapışmalardan biri.
4
Böyle bir filmin çok iyi olabileceğini düşünen bir başka isim de Alexandra Shipp. Artık X-Men filmlerinde Storm olarak izleyeceğimiz genç oyuncu yaptığı açıklamada bu konuya değinmeden duramadı. ‘‘Storm/Black Panther filminin gerçekleşmesini çok istiyorum. Benim oynamam da gerekmiyor, Chadwick [Boseman] gelip ”Filmi yapacağız ama Halle Berry ile oynayacağım” derse buna da olur derim. Ben sadece böyle bir filmin nasıl olabileceğini görmek istiyorum.” yorumunda bulunan Shipp ayrıca kendisine sorulan olası Storm solo filmi hakkında da ”Bu gerçekten harika olurdu, bence çok değer verdiği ailesini bulmasıyla alakalı bir şeyler yapılabilirdi.”açıklamasında bulundu.
Yaşı oldukça küçük olan Alexandra Shipp’in önünde daha uzun bir X-Men yolculuğu bulunuyor. Kendisinin solo filmi gelir mi bilinmez ama New Mutants filminde yer alması neredeyse kesin gibi.

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.