Header Ads

TOM CRUİSE'LU MUMYA FİLMİNİN SETİNDEN İLK FOTOĞRAFLAR


Stephen Sommers yönetiminde 1999’da çekilen “Mumya” ve 2001’de gelen devam filmi “Mumya’nın Dönüşü” zamanında epey ses getirmişti. Mumya filmlerinin başrolü Brendan Fraser, 2008’de Rob Cohen yönetiminde çekilen “Mumya: Ejder İmparatorunun Mezarı”nda da başrolde yer almıştı fakat Jet Li’nin kötü adam olarak yer alması kafalarda soru işareti bırakmıştı. Tahmin edildiği gibi Mumya 3, oldukça kötü eleştiriler almıştı.
Jet Li’nin Mumya filminde oynamasından daha garip bir şey varsa o da kuşkusuz Tom Cruise’un Mumya filminde başrolde yer alması olsa gerek! Hatta bu sefer mumya bir kadın! 4. Mumya filminde artık Brendan Fraser yok.
Tom Cruise’in başrolde yer aldığı filmde kadın mumyayı Sofia Boutella canlandırıyor. Yönetmenliğini ise genelde J.J. Abrams’la çalışan, Star Trek, Mission Impossible 3, The Island , Transformers gibi filmlerin, Fringe ve Alias gibi dizilerin senaryo yazarı Alex Kurtzman yapıyor.
Yeni Mumya filminin çekimlerine başlandı ve setten ilk görseller yayımlandı. Filmin 2017 içerisinde gösterime girmesi bekleniyor.

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.