Header Ads

SON DİZİSİNİN ABD'DEN SONRA HOLLANDA UYARLAMASI GELİYOR!


Türkiye’de 2012’de yayımlanan “Son” dizisinin başrollerinde Yiğit Özşener, Engin Altan Düzyatan, Erkan Can, Nehir Erdoğan ve Berrak Tüzünataç yer almıştı. Uluç Bayraktar’ın yönettiği 25 bölümlük dizi için “Türkiye’nin Lost’u” yorumları yapılmış ve çokça konuşulmuştu.
Son’un önce 20th Century Fox ve ABC ortaklığında Amerikan versiyonu gündeme geldi. ABC’de “Runner” adıyla gösterilecek olan dizi Son’un “Türkiye – İran” arasında geçen konumunu “Amerika – Meksika” olarak uyarlayacak. Paula Patton (Nehir Erdoğan'ın Aylin karakterini canlandıracak), Courtney Ford, Adam Rodriguez, Brent Sexton ve Megan Dodds kadroda yer alan isimlerden.
Paula Patton
Geçtiğimiz günlerde ise Son’un Hollanda’nın KRO-NCVR kanalında 10 bölümlük bir dizi olarak uyarlanacağı açıklandı. Dizinin başrolünde Hollandalı aktris Katja Schuurman’ın (Nehir Erdoğan'ın Aylin karakterini) oynayacağı ise kesinleşti.
Katja Schuurman
Son’un yurtdışı distribütörü olan Eccho Rights’ın açıklamasına göre dizinin önümüzdeki günlerde Rusya, Almanya ve İspanya uyarlamalarının da geleceği söyleniyor.

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.