Header Ads

Russo Kardeşler Star-Lord ve Thor’un Avengers: Infinity War’da Olacağını Duyurdu!


Captain America: Civil War, Marvel tarihinin en iyi filmlerinden biri olacak gibi görünüyor. Ancak sadece kısa bir süre için. Çünkü ileride çok daha büyük bir film bizleri bekliyor: Infinity War, hem de Guardians of the Galaxy’den Star-Lord’u transfer ederek!
Şu ana kadar Marvel filmlerinde gördüğümüz neredeyse her karakterin Captain America: Civil War’da olacağını biliyoruz, ayrıca Spider-Man ve Black Panther de eklenerek kadro genişledi.
Yönetmenler Joe ve Anthony Russo, şimdiden Infinity War için hazırlandıklarını söyledi.
“Şu ana kadar Marvel Sinematik Evreni’nde olan her şeyin karşımıza çıkacağı bir film olacak. Spoiler vermek gibi olmasın ama James Gunn’ın filmine hayran kaldık. İkimiz de Guardians of The Galaxy’ye bayıldık. Star-Lord müthiş bir karakter, Chris Pratt de harika bir aktör. Çok heyecanlıyız,” diyerek Star-Lord’un geleceğini onaylamış oldular.
Diğer taraftan yönetmenlerin heyecanla beklediği bir karakter daha var; Thor! Özellikle Thor: Ragnarok’ta olacaklar yüzünden ayrıca heyecanlı olduklarını söylediler.
“Thor konusunda çok heyecanlıyız. Ragnarok için bayağı ilginç şeyler hazırlıyorlar ve Thor’un Infinity War başlangıcındaki yeri çok önemli ve etkileyici olacak.”
Captain America: Civil War 6 Mayıs’ta vizyona giriyor.
Avengers: Infinity War Part I, 4 Mayıs 2018’de, Part II ise 3 Mayıs 2019’da vizyona girecek.

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.