Header Ads

Spider-Man Filminde Diğer Marvel Karakterlerini Görebileceğiz!


Zamanında düştüğü ekonomik zorluk karşısında karakterlerinin film hakkını satan Marvel, bunun cezasını şimdilerde çekiliyor. Halen içinde X-Men ve Fantastic Four olmayan bir MCU’ya sahibiz. Düşünsenize Wolverine olmadan Avengers’ın tamam olma ihtimali var mı? Bu olumsuzluklar içerisinde bizi sevindiren tek nokta Spider-Man’i artık Marvel filmlerinde görebilecek olmamız. Belki de Marvel’ın en popüler karakteri olan Spidey’nin MCU’ya yeni bir hava katacağı kesin.
Spider-Man’in daha önceki solo filmleri çoğu otoriteye göre oldukça başarısız. Bana göre bunun oluşmasında en büyük etkenlerden biri yardımcı karakter kullanımının azlığıydı. Wolverine, Punisher, Daredevil gibi bir çok kahramanla macerası bulunan ve bunlar çok eğlenceli geçen Spidey, Sony’nin filmlerinde düşmanlara karşı tek başına olmak zorundaydı, bu da bir eksiklik yaratıyordu.
2
Bu dezavantajın ortada kalkması uzun süredir herkesin beklediği bir konuydu ve büyük soru Marvel’ın en yetkili ismi Kevin Feige’e soruldu. ”Spider-Man artık sinema evrenimizin bir parçası ve bunun en eğlenceli yanı diğer karakterlerin de o filmlerde oynayabilecek olması.” açıklamasını yapana Feige hepimizin içine su serpti. Uzun süredir solo Spidey filminde Iron Man’in yer alacağı dedikodular zaten kulislerde dolaşıyordu. Belki de bu açıklamayla buna bir adım daha yaklaşmış olabiliriz. Spidey ile maceraya çıkmasını istediğiniz diğer Marvel karakterlerini yorumlarda belirtmeyi unutmayın!

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.